Studios & Suites

2L De Blend biedt 70 moderne studio’s en suites in verschillende maten, allen voorzien van een volledig uitgeruste keuken met alle benodigde voorzieningen en keukengerei die u zoekt!

Alle kamers beschikken over de volgende voorzieningen:

magnetron

oven

koelkast

vriezer

inductie kookplaat

vaatwasser

smart TV

gratis WiFi

kluis

föhn

bidet

keuken benodigdheden

Check-in

15.00h

Check-out

11.00h

Luxury Studio Garden View

Onze Luxury Studio Garden View biedt een prachtig uitzicht over de tuin en de rivier direct achter het hotel. Ontspan en geniet van het uitzicht, zie de schepen in de verte voorbij komen of laat uw gedachten afdwalen terwijl u van de zonsondergang geniet.

De studio biedt u alle benodigdheden tijdens uw verblijf, of het nu voor één nacht is of voor een lang verblijf van maximaal zes maanden. Bereid uw eigen maaltijden in de volledig uitgeruste keuken, ontspan op de comfortabele bank of bekijk uw favoriete films of series op onze smart TV, net zoals thuis!

Met een grootte van 26 vierkante meter en een kingsize bed is onze Luxury Studio Garden View de perfecte optie voor verblijven tot 2 volwassenen.

Luxury Studio City View

Onze Luxury Studio City View biedt een ongeëvenaard uitzicht over de prachtige stad Utrecht. Geniet van de skyline van een van de oudste steden van Nederland met de historische Domtoren als markant punt, niet alleen het hoogste gebouw in Utrecht, maar ook de hoogste kerktoren in Nederland. Of geniet van de drukte van de stad terwijl u geniet van het comfort en gemak van uw studio.

De studio biedt u alle benodigdheden tijdens uw verblijf, of het nu voor één nacht is of voor een lang verblijf tot zes maanden. Bereid uw eigen maaltijden in de volledig uitgeruste keuken, ontspan op de comfortabele bank of bekijk uw favoriete films of series op onze smart TV, net zoals thuis!

Met een grootte van 26 vierkante meter en een kingsize bed is onze Luxury Studio City View de perfecte optie voor verblijven tot 2 volwassenen.

Panoramic Suite

Verwen uzelf met een overvloed aan daglicht en boek onze Panoramic Suite. Ramen rondom die een ongeëvenaard uitzicht bieden over de tuin en de rivier achter het hotel. Ontspan en geniet van het uitzicht, zie de schepen in de verte voorbij komen of laat uw gedachten afdwalen terwijl u van de zonsondergang geniet.

Onze Panoramic Suite biedt u de ruimte en het gemak dat u zoekt. Een kamer van 35 vierkante meter met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Bereid uw eigen maaltijden in de volledig uitgeruste keuken, ontspan op de comfortabele bank of bekijk uw favoriete films of series op onze SMART tv, net zoals thuis.

Deluxe Suite

Trakteer uzelf op meer ruimte en geniet van onze Deluxe Suite met meer dan 40 vierkante meter vloeroppervlak. Onze Deluxe Suite biedt een kingsize bed en twee eenpersoonsbedden, waardoor het ook een perfecte familiekamer is. De Deluxe Suite biedt een ongeëvenaard uitzicht over de prachtige stad Utrecht. Geniet van de skyline van een van de oudste steden in Nederland met de historische Domtoren als markant punt, niet alleen het hoogste gebouw in Utrecht, maar ook de hoogste kerktoren in Nederland. Of geniet van de drukte van de stad terwijl u geniet van het comfort en gemak van uw Suite.

Natuurlijk biedt de Deluxe Suite alle benodigdheden tijdens uw verblijf, of het nu voor één nacht is of voor een lang verblijf tot zes maanden. Bereid uw eigen maaltijden in de volledig uitgeruste keuken, ontspan op de comfortabele bank of bekijk uw favoriete films of series op een van de smart TV’s, net zoals thuis!