Hotelbeleid

Non-Refundable

Een reservering zal direct voor het totaalbedrag worden belast op uw creditcard. Er is geen terugbetaling in het geval van annulering, geen aankomst of vertrek bij aankomst.

Flexible

Annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aankomst. Er is geen terugbetaling bij annulering binnen 24 uur voor aankomst in het geval van annulering, geen aankomst of vertrek bij aankomst. De credit card zal bij aankomst voor het totaalbedrag worden belast op uw creditcard.

Anders

Bij ieder verblijf nemen wij een garantie autorisatie van 250 euro op uw credit card welke uitsluitend zal worden gebruikt bij het overtreden van de huisregels en bij schade.

Voor het parkeren van uw auto kunt u bij de balie van het hotel een plaats huren op het parkeerdek. De kosten zijn € 22,75 per nacht.

Het is mogelijk om eerder in te checken dan 15:00 uur. (onder voorbehoud van beschikbaarheid). De extra kosten zijn van 9:00 tot 11:00 uur = 35 euro. Tussen 11:00 en 13:00 uur 25 euro en tussen 13:00 en 15:00 uur = 15 euro.

Wilt u er rekening mee houden dat bij een incheck na 23:00 uur er een toeslag van toepassing is van 15 euro.

Houdt u er rekening mee dat 2L De Blend hoofdzakelijk een zakenhotel is. Er is geen directe toegang tot de kamers. U kunt direct zelf inchecken bij de balie in de lobby. Zonder een hotel sleutel is het onmogelijk de hotel verdiepingen te bereiken. Bezoekers van hotelgasten zijn verplicht zich te melden bij de balie in de lobby. Onze medewerkers zullen de bezoekers vragen zicht te legitimeren.